Om mig

Mit navn er Henrik Hammer Berthelsen, jeg bor i det nordlige København, er født midt i 60´erne og er så heldig at være beriget med fire dejlige drenge i alderen 9-17 år.

Til dagligt arbejder jeg med data-integration hos NNIT, og når jeg ikke lige træner de berømte svømme-cykle-løbe discipliner, cykler jeg MountainBike i de lokale skove eller spiller konsolspil, primært på PS3 og Xbox360.

Jeg er fornyligt blevet voldsomt interesseret i ernæringsaspektet af udholdenhedssport, hvorfor jeg er konverteret til udelukkende at leve af plantemad – vegan – hvilket for mig har været, som at sluge den røde pille, og få indblik i den helt forkerte tilgang vi har til kød og mælkeprodukter især.

Min tilgang til sport, er meget afslappet, hvor det er vigtigt for mig at gennemføre med et smil på læben. Hellere 3-4 marathon løb og en jernmand på en måned, end én halv-marathon hvor jeg går all-in.

Denne hjemmeside har primært fokus på mine oplevelser med min sport, min ernæring og min livstil. Har jeg behov for at ventilere sker det på hammerFar, med tilfældige skriver. Jeg flirter lidt med zen-buddisme, som jeg finder er en spændende tilgang til livet og verden omkring os.

… ellers er jeg vist rimeligt normal 😀