Planlagt brændsår i Sverige

Jeg har i et stykke tid, haft min næste tatovering planlagt i hovedet. Og da jeg tænkte at netop mit nyeste motiv kunne være god motivation til weekendens 24 timers spinning, var de første dage af ugen, gået med at finde et passende studio, som kunne udføre arbejdet.

Jeg valgte tatoveringsstudiet Hjartat Av Guld, der ligger i Malmö, og som jeg havde læst godt om fra et par anmeldelser. Jeg havde ikke andre relationer til stedet, andet end at de bruger veganske farver og at det ligger i Malmø.

Afsted med morgentoget til Malmø og ved ankomst fik Google Maps mig hurtigt hen til torvet hvor studiet ligger. Det viste sig at være et hyggeligt lille studie med en meget afslappet atmosfære. Jeg havde booket tid hos Lotte, som jeg havde informeret om mit motiv: The Endless Knot også kaldet “shrivatsa” – ét af de otte oprindelige indisk/buddistiske symboler.

Det er næsten umuligt at beskrive oplevelsen ved et tatovering: en blanding af smerte over at blive pint på en møj-irriterende og pisse-enerverende måde, og samtidig en opløftende eufori over, at se et udødeligt mesterværk blive skabt på ens krop.

Efter nogle timer var Lotte færdig med at pine mig, og da jeg ikke på forhånd havde set det “færdige resultat”, var det overraskende og super glædeligt at se det færdige resultat:

Endless Knot

Endless Knot tattoo (shrivatsa)

Der var kun nogle ganske små steder hvor der var lækket blod, så det skal bliver spændende at se, hvor meget “sårpleje” jeg skal udføre de næste par uger.

Til gengæld blev den lettere irriterende kilder-hoste jeg havde oplevet tidligere på dagen, afløst af rigtig hoste og utilpashed på vejen hjem fra Malmø. Dette havde ikke noget med tatoveringen at gøre, men hosten skulle få store konsekvenser for de kommende dage.

Comments are closed.